The Secrets of My Legacy

About me

Assalamualaikum dan salam perpaduan. Nama aku Iqmal. Famili panggil aku along. Kawan2 panggil aku mal. Ada gak yang panggil aku mr.Q. pun ada yang panggil aku ni dady_ekin. korang nak panggil aku ape pun panggil la.. aku tak kisah… Ni adalah percubaan pertama aku untuk membuat blog. Akhirnya dapat gak aku buat menatang nih. Dah gak lame aku nak buat, tapi tak reti. Nasib baik sepupu aku sorang nih ada. Dia la yg ajar aku camne nak gune benda nih sume. Tapi dia tak ajar detail pun…. Just bagi tau kat mane nak buat je… Korang nak tau sape ke mamat yang aku citer nih? Kalo korang budak2 kat scukz.com atau sedare aku, mesti korang kenal dgn nama rokudaime_jr a.k.a boboy a.k.a kucai… Hehehehe… Jgn marah ek bro… Aku tolong promote nama ko skit je… Ok la… aku pun malas nak citer panjang lebar… Kat bawah ni aku ada sikit maklumat pasal diri aku untuk dikongsi dgn korang semua…

  • MUHAMAD IQMAL BIN MUHAMMAD SHAFIQ

  • LAHIR KAT HOSPITAL KUALA LUMPUR

  • TARIKH LAHIR 04 JUN 1987

  • ANAK YANG SULUNG DARI 3 ADIK BERADIK

  • DAPAT PENDIDIKAN YANG PERTAMA KAT TADIKA ISLAM SETAPAK JAYA

  • SEK. REN. KEB. JALAN PADANG TEMBAK (2), K.LUMPUR

  • SEK. REN. AGAMA TAMAN SERI RAMPAI, K.LUMPUR

  • SMK TINGGI SETAPAK, K.LUMPUR

  • POLITEKNIK SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH, SHAH ALAM

18 Responses to "About me"

congrats….dah ada blog…rajin2 update tau…huehuehue…

Oit…mana link aku???Exchange link la…aku ada wat link kat page aku…ko watkan lak…

camne korang pasang kalendar??? ajar aku weiiii

hohohoho… nice~ cantik siot ko nyer blog..

oh… ini rupenyer blog si dady… syabas! teruskan mentouchup kan blog inih, yeah

congrate.. dah ade blog sendiri.. nanti dah pakar, leh buat blog under scukz plak ek.. hehehe

apa lg bro..mintak khai blog free…

Congratz, ada blog. So majukan usaha utk berblog ni ye.

bagus2 ada blog.. leh la kenal kat rumpun 07 nanti! hahaha

hoho…. tahniah dah ada blog

first time lepak sini..nice to meet!!

cool bro! keep it up! :D

cam pernah ku lihat je nickname rokudaime_jr, salam perkenalan Iqmal

salam juara

Aku pun nak cuba letak gambar disini, tumpang sekaki orang utara kata, aku asal Perlis, cuba cuba buat bisnes online, aku ada jual SOFTWARE MURAH UNTUK BUAT EBOOK, KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT Harga RM10.00 sahaja . Murahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ……

eh sme la tarikh lahir..

aku sje2 jew nk men2 nie..huhu.
sambil2 tue bley tambah kenalan.(^_^)
so,salam perkenalan dri aku tok sume..muahhhzzz…

Hi….
Nice To Know More On You…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: