The Secrets of My Legacy

Dah nak start praktikal…

Posted on: July 10, 2007

Akhirnya kini sudah hampir masanya untuk aku praktikal.. Syarikat yg aku apply untuk praktikal nih baru je call aku… Smemangnya aku dah di kompemkan utk praktikal kat tempat dia tu…Dapat site kat ampang… hepinye aku xterkata arini… Syukurlah dapat dekat2 dgn umah… kalo x, penat ar aku nak kene ulang alik jauh2… hehehehehe… Minggu depan nak kene pi company tu dulu.. Ada briefing sket.. Pastu baru pi temapt keje aku… Huhuhuhu… xsabar raenye nak praktikal ni… harap2 xde la pape yg xelok jadi kat aku… korang sume doakan keselamatan dan kejyaan aku tau…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: