The Secrets of My Legacy

Aku dan Praktikal…

Posted on: September 4, 2007

Akhirnya aku sudah pun menjalani praktikal… Masa aku tulis Post nih, dah lebih kurang satu bulan tiga minggu aku buat praktikal… Praktikal sampai hujung tahun nih… Peh… lame gak aku tak update blog aku nih… Mcm yg korang sedia maklum, aku ni blaja dip kej.awam.. Time Praktikal nih lak aku dapat site yg amat dekat gile dgn umah aku… ATM Dato Keramat… Tempat ni bukan je sekadar tempat praktikal aku. Tapi umah aku pun kat sini gak… Beruntung kan aku ni… Kalo la abah aku xnak pindah umah, aku rase jauh sket ar aku nak kene datang buat praktikal nih… Tapi tu la kan… Bak kate orang, lain orang lain rezekinya…

Aku agak hepi dapat praktikal kat sini… Superior aku pun kamceng je dgn aku.. Staf2 pun baik2 je.. Kongsi kong lak rajin2 bekerja… Mmg xbuat aku susah… Ada la gak penghuni kat sini yg kurang bagi kerjasama.. AKu ni senang je… Nak aku dtg buat keje, tulis le report.. Xtulis, main cakap2 mulut je aku xlayan… Kene ar ikut prosedur kan dudes… Aku kat sini, buat defect bangunan… Atau dalam bahasa yg korang senang paham, buat maintainance.. tu le dia keje aku ni kat sini… Ada hari yg aku sibuk, ada hari yg aku dok terkangkang je kat opis tu…

Okla dudes… sampai sini je dulu… aku tulis banyak2 ni pun korang bukan baca sgt pun kan.. Nanti kalo ada info terkini, aku tulis lagi okey… harap korang bersabar menanti kemunculan post2 terbaru aku… Hehehehehehe… take care dudes… gudluck with your life…

3 Responses to "Aku dan Praktikal…"

Ha….bagus…ada pon update..mcm tuh la beb…..Heheheh..Teruskan update ok??

Huhuhuhhu dah nak masuk minggu kelapan dah nih… hari nih baru aku dapat usha blog nko…. huhhuhuu

assalamualaikum.. blh x tlg sya nk cari tempat praktikalā€¦ sya amik cos multimedia… untuk bln 6 nnti.. tlg lah sya.. kalu ada tmpt emil sya… haswali88@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: